Hopp til hovedinnholdet

Finnes en måte man kan klare å drømme en sexdrøm med en bestemt person?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har kanskje hatt sånn 3 sexdrømmer før og det føles egetlig veldig godt. Jeg har hatt et kjendis crush nå over lengre tid og har ganske lyst til å ha sex med han. Jeg vet jo at det ikke går og jeg lurer derfor på om det finnes en måte man kan klare å drømme en sexdrøm med en bestemt person? Jeg har bare så lyst til å kjenne hvordan det føles med han siden jeg har drømt om andre før

Besvart 04.04.2019 18:17
 

Svar
Hei jente 14 år. 

Vi kan dessverre ikke styre drømmene våre når vi sover, men når vi er våkne kan vi bruke fantasien og drømme oss bort, lage oss dagdrømmer. 

Du kan også tenke på den du har et crush på før du sovner, lage seksuelle fantasier om vedkomne. Du kan selv bestemme hvordan seksualiteten kan kjennes ut. Det er ganske fint å selv kunne bestemme hva som skal skje. 

Det kan også være at du drømmer om personen, men at du ikke husker det. 

Selv om en drømmer om hvordan seksualiteten er, er det ikke virkelighet. Det kan være at de drømmene en lager seg er mye bedre enn virkeligheten, og at en hadde blir skuffet, hvis en skulle ha seksualitet med personen i det virkelige liv. 

Nyt fantasiene dine og onaner til orgasme når du kjenner at du har lyst. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (foto: Tine Poppe)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex