Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at ingenting kommer ut når jeg runker ?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Er det normalt at ingenting kommer ut når jeg runker ? Jeg er redd for at jeg ikke kommer til å greie det ?! Det føles godt når jeg runker men når jeg blir ferdig så kommer ingenting ut, men jeg kan fortsatt føle at det er godt og at noe går gjennom penisen.

Besvart 04.05.2019 09:02
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Så bra at du utforsker og nyter egen kropp og seksualitet, det er både sunt og bra for deg.

Det er helt normalt at det ikke kommer noe ut når man runker. Når sædproduksjonen starter er individuelt fra person til person.

Først vokser testiklene fra å være på størrelsen med to små klinkekuler til å bli på størrelse to valnøtter. Her produseres testosteron, mannlig kjønnshormon, og når det har nådd et visst nivå, vil sædceller begynne å lekke ut i urinen, og guttene vil få nattlig sæduttømming og utløsning når en onanerer.

Dette kan skje fra ca 13 års alder for noen, men hos andre starter det når de er 16-17 år. Derfor trenger du ikke å være bekymret. Sæduttømmingen vil komme når kroppen din er klar for det. Du kan fint få orgasme, de gode følelsene, uten at det kommer noe ut. Så fortsett å nyte egen kropp og la kroppen ta den tiden den trenger.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sant og usant om runking

Gutt ser på porno på mobilen i sofaen (colourbox.com)

Ung.no får mange spørsmål om runking. Mange har hørt at det kan være farlig, at det kan påvirke penisstørrelse eller lignende. Hva er sant og usant?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse