Hopp til hovedinnholdet

Jeg onanerte og plutselig senere på dagen var penis mye større.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg drev og onanerte og plutselig senere på dagen så jeg at penis var blitt mye større å at jeg ikke kunne dra forhud bak

Besvart 04.05.2019 10:43
 

Svar
Hei

Det er helt normalt og ufarlig om penis hovner opp etter onanering. Dette skjer gjerne hvis du onanerer hyppig, mer enn tre ganger om dagen. Dette skyldes rett og slett mekanisk slitasje; det blir litt lignende med det å få gnagsår. Dersom du vet at du har onanert hyppig er nok dette årsaken, og da går det over av seg selv etter noen dager. 

Det er ikke vanlig å få hoven penis av å runke f.eks 1-2 ganger om dagen, så om det er situasjonen for deg, kan det være lurt å snakke med fastlegen din eller oppsøke helsestasjon for ungdom. 

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sant og usant om runking

Gutt ser på porno på mobilen i sofaen (colourbox.com)

Ung.no får mange spørsmål om runking. Mange har hørt at det kan være farlig, at det kan påvirke penisstørrelse eller lignende. Hva er sant og usant?

Les mer

Alt du trenger å vite om forhuden

Gutt sitter på do (colourbox.com)

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet