Hopp til hovedinnholdet

Det er så flaut å være kåt!

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har runket ett parr ganger og er redd for å bli oppdaget. Blir det merker etter runking? Eller tegn på at man har det? Det føles så flaut å være kåt! Er det vanlig?

Besvart 15.05.2019 22:57
 

Svar
Hei gutt 13 år
 

Mange gutter og jenter synes det er vanskelig når det dukker opp nye tanker og følelser. I denne perioden av livet er det mye som skjer med kroppen, både innvendig og utvendig, og nye hormoner produseres.

Det er et sunnhetstegn å kjenne at en er kåt, og det viser at du er i ferd å utvikle deg fra et barn til en ung voksen mann.

Det hjelper å onanere til orgasme når du er kåt, noe som vil gi deg mer ro i kroppen, og faktisk er sunt for deg! Noen onanerer i dusjen før skolen, ander når de kommer hjem og noen før de sovner. Andre onanerer oftere og andre igjen, sjeldnere. Finn ut hva som føles best for deg!

Det er ingen som kan se om du har onanert, og det gir ingen merker. Finn deg tidspunkt på dagen der du er alene i huset, og ikke kan forstyrres av resten av familien. 

Nyt og utforsk kjønnet og kroppen din. 

Nedenfor kan du lese mer om dette spennende temaet.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen Helsesykepleier, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sant og usant om runking

Gutt ser på porno på mobilen i sofaen (colourbox.com)

Ung.no får mange spørsmål om runking. Mange har hørt at det kan være farlig, at det kan påvirke penisstørrelse eller lignende. Hva er sant og usant?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i dusken (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani