Hopp til hovedinnholdet

Jeg suger pappa når jeg er kåt. Mamma oppdaget meg og lillebror hjelp!

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Uh Hei..Jeg er en gutt på 12 år som har en lillebror på 8 år..Ummm...ja...vi sexet...Jeg bare måtte ha noen og sexe med fordi jeg er då kåt fordi jeg har en avtale med pappa at vist jeg blir kåt så skal jeg få lov og suge han og se på imens han tisser fordi det er gøy fordi penis er så jævlig digg!! Men i går var ikke pappa der og jeg var helt jævlig kår så jeg gikk inn til lillebroren min sitt rom og tok av meg buksa og spurte om Hanne ville funke meg, også sa han hva er det også sa jeg det er tiss i tiss også sa han jaaaa også tok han av seg buksa og alle klærne og lekte med tissen sin (jeg har likedan tiss som han fordi jeg ikke har kommet i puberteten) så gikk vi på do fordi han måtte på do så vi gikk dit også så jeg på imens han tisset også kom mamma hjemme og gikk in på badet og der var jo vi to så hun ble helt sjokkert også gikk vi ut i bassenget (naken) fordi vi har et varme basseng ute men hva skal jeg gjøre jeg er super flau fordi mamma sa at vi to skulle snakke sammen hjelp!

Besvart 05.06.2019 08:43
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss. 

Jeg tolker det du skriver slik at du er redd for hva dere, du og mamma skal snakke om. Du er heldig som har en mamma som når hun oppdager hva dere gjør  vil snakke med deg om det. Mamma vil sikkert og bli tryggere når hun får vite hva dere har gjort.

Når dere snakke sammen har du en mulighet til å forklare mamma hvorfor og at det er vanlig at du og pappa også gjør det når du er kåt.

At du og broren din ser på hverandres utvikling kan ses på som normalt.

Det du forteller at du og pappa gjør er i Norge ikke lov. Lovene vi har er ment å beskytte barn og ungdom mot handlinger de ikke forstår og fysisk ikke er klare for.

Det er straffbart for en forelder å gjøre noe seksuelt med et barn/ungdom i familien.Med seksuell omgang menes blant annet samleie, fingring, slikking, suging eller masturbering/onanering av en annen person.

Det er også viktig å huske på at den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år, noe som gjør det ulovlig, og dermed straffbart, å ha sex med noen under denne alderen.

Jeg ønsker deg lykke til med samtalen med mamma. 

Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex