Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om en jente er kåt når hun stønner?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei! Har et egentlig ukomplisert spørsmål, selvom jeg ikke litt svarte noen sted. Lurer på om en jente er kåt når hun stønner når hun skal si et ord, og beveger underlivet og hoftene opp og ned mot meg, kalles det jokking? Kanskje dumt spørsmål men? Mvh Gutt 19

Besvart 03.06.2019 15:46
 

Svar
Hei gutt 19 år. 

Jeg vet ikke om jeg helt forstod spørsmålet. Har delt det opp og prøver å besvare. Hvis jeg har tolket det feil, må du skrive tilbake til oss. 

Hvis man er nær hverandre og tar på hverandres kropp, og jenta stønner, at hun ikke helt klarer å snakke, kan det bety at hun er kåt. For å vite helt sikkert hva hun føler, må du spørre henne om det. 

Det å bevege underlivet og hoftene opp og ned mot partneren kan kalles jokking. Noen sier også tørrpuling. 

Snakk med partneren og nyt hverandre!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Sexordliste - hva betyr ordet?

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Lurer du på hva et ord knyttet til sex betyr? Kanskje du finner svaret her. Og finner du ikke ordet - gi oss beskjed, så kan vi fylle det inn.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex