Hopp til hovedinnholdet

Jeg runka og sugde kameraten min, er jeg homo da?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg var sammen med vennen min i dag, vi hadde det veldig gøy. Men så lå vi i senga og han tok hånda mi å la den på tissen sin. Han sa jeg skule runke den, jeg viste ikke hva jeg skule gjøre så jeg gjore det. Så sa han sleik den, jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, og jeg ville ikke at han tro at jeg var en pyse så jeg gjore det, det var ikke så ille. Så jeg viste ikke hva jeg skule gjøre. Tilslutt endte deg at jeg sugde han og han sugde meg. Men jeg likte deg litt, betyr deg at jeg er homo, jeg Kunne aldri tenk å ha sex med en anen gutt da. Hva tror du?

Besvart 13.06.2019 22:22
 

Svar
Hei gutt 13!

Når en er 13, er en på full vei inn i den mest intense perioden av livet; puberteten. Dette er en periode av livet det skjer mye med kroppen. En vokser i høyden, det kommer hår på deler av kroppen som før var uten og penis begynner å vokse. 

Puberteten er også da en begynner å legge merke til hvem en blir forelsket i og kåt på. Noen forklarer det som om kroppen koker av kåthet. Av og til kan det virke som om kroppen bare blir kåt helt av seg selv.

Dette er også en periode der en begynner å utforske sin egen og andres kropper. En kan få lyst til å ta på, onanere eller ha sex med andre personer uavhengig av kjønn. Det du forteller om i spørsmålet ditt er noe som mange flere enn deg har opplevd og prøvd ut. Noen finner senere ut at de vil fortsette å ha sex med gutter, andre kan ha sex med alle kjønn og noen vil bare ha sex med jenter. Etterhvert som du bli eldre, tryggere på deg selv og gjør deg flere seksuelle erfaringer, vil det bli lettere å vite sikkert hvem du er. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv