Hopp til hovedinnholdet

Trenger tips for hva jeg kan gjøre for å ikke bli brunere!

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg viste ikke helt hvilken kategori dette spørsmålet havnet i men.. ja:) Sommeren har begynt og det vil si at solen titter frem. Noe som er en glede for de fleste. Men jeg derimot syntes ikke det. Jeg har ikke lyst til å bli noe brunere enn det jeg er i sommer og sliter veldig med det. Jeg føler meg veldig utenfor når alle vennene mine skal på stranden for å sole seg, tar bilder sammen og bruker ett «tan» filter som får meg til å se helt oransje ut, og som oftest ender det opp med at jeg må ta bilde og ikke være med på noen av dem. Jeg har ikke lyst til å gå i shorts, t skjorte og andre klær som får meg til å bli brunere, jeg prøver å holde meg i skyggen og bruker masse solkrem. Trenger flere tips for å holde på hud fargen min. Setter pris på ett raskt svar, siden vi reiser til syden om ett par dager:(

Besvart 25.06.2019 14:40
 

Svar
Hei jente 15 år.

Du spør om tips til hva du kan gjøre for å unngå å bli brunere enn du er. Det er flott at du ønsker å unngå solen, og ta vare på huden din. Det er ikke så mye annet å gjøre enn det du allerede skriver. Det du kan gjøre er å holde deg så mye i skyggen som mulig, bruke mye solkrem med høy faktor (helst 50) og ha på deg dekkende klær, solbriller, caps eller solhatt.

Ønsker deg en flott sydentur!

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Husk solvettreglene

Solkrem (colourbox.com)

Mange forbinder sol med sunnhet og helse, men for at sola skal gi deg glede og overskudd må du ta noen viktige forholdsregler.

Les mer

Nyt solen, men pass på huden!

Solkrem (colourbox.com)

Soling i solarium eller ute? Vær klar over farene og beskytt deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Selvtillit og selvfølelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om selvtillit og selvfølelse