Hopp til hovedinnholdet

Jeg bruker vibrator, hva kan jeg gjøre for å unngå at noen hører det?

Jente 13 år
 

Spørsmål

heiii, jeg har en en vibrator og bruker denne ofte når jeg er alene. Jeg har da et lite problem og dette er da at jeg er redd for at foreldrene mine våkner, eller hører vibrasjonene når jeg bruker den. Denne vibratoren er vanntett så den kan jo brukes i dusjen, men der igjen er jeg redd for at noen skal høre vibrasjonene. hva skal jeg gjøre?? går det an å sette på høy musikk uten at de hører noe eller? hilsen en engstelig jente.

Besvart 11.09.2019 22:30
 

Svar
Hei

Jeg tenker at det kommer litt an på når dette er på døgnet. Hvis du er på badet, og de andre er i stua, vil de ikke høre en vibrator når dusjen er på. Hvis du har på musikk vil det heller ikke være noe problem, men er det sent på kvelden, vil de kanskje ha det stille? Spørs litt hvor nær rommene deres er hverandre.

Husk å alltid gjør ren vibratoren etter bruk. Det kan bli både sopp og bakterier på denne, så vær nøye med hygienen. Hvis du får noe ubehag i skjeden eller underlivet ellers bør du ta en pause, og la slimhinnene få ro. Bruk minst mulig såpe, og spyl aldri vann inn i skjeden.

 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Jente har smerter (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani