Hopp til hovedinnholdet

Har røyket hasj i 3-4 måneder, og nå må jeg ta blodprøve.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg røyker hasj ofte. Har ikke gjort det lenge, ca 3-4 måneder. Nå må jeg ta blodprøve fordi noen som ikke skulle vite om det fikk vite om det.. så jeg lurer på hvor lenge dette vil være i blodet mitt. Skal ikke på pissings. Bare blodprøve. Har ikke røyka nå på 2-3 dager. Svar for.. kanke bli tatt..

Besvart 13.09.2019 14:54
 

Svar
Hei

Vi kan ikke gi deg noe helst sikkert svar fordi det er så mange forhold som spiller inn for hvor lenge hasj kan påvises i blod og urin. Hvor sterk hasjen er, hvor mye du bruker, hvor ofte du bruker og hvor fort du skiller det ut av kroppen.


Cannabis har kort påvisningstid i blod - vanligvis ca et halvt til ett døgn. På urinprøver er det vanlig at cannabis kan vises fra to dager opptil en uke etter inntak. Har du røyket jevnlig og ofte så kan det vises i mange på urinprøver. 

Hvis du ikke har røyket hasj på 2-3 dager så er det ikke særlig sannsynlig at det kommer til å vises på blodprøve, men på en urinprøve vil det nok gjøre det.

Det og røyke hasj ofte når du er ung kan gi ganske store skader. Dårlig hukommelse, problemer med å lære nye ting, angst, depresjon og bli lite sosial opplever mange som røyker hasj jevnlig. Du skriver du ikke kan bli tatt og det er kanskje pga noen konsekvenser det vil ha for deg. Du kan også tenke igjennom om du vil utsette deg for skade og fare ved å røyke hasj.Du kan jo lese igjennom vedlagte artikler og tenke litt over det.

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slutte med hasj/mariuana?

Hasj (colourbox.com)

Ønsker du å slutte med hasj/marihuana? Her får du gode råd. Det er mange som kan hjelpe deg og det ER mulig å slutte!

Les mer

Er det farlig å røyke hasj?

Jente røyker hasj (colourbox.com)

Er det egentlig farlig å røyke hasj? Les om rusen og hvilke konsekvenser cannabisbruk har på kort og lang sikt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler