Hopp til hovedinnholdet

jeg kan plutselig føle meg trøtt og veggen blir bølgete og flyter

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en 13 år gammel jente med CVI og Crowding. Jeg har skrevet til dere før. De har skjedd noe rare ting i det siste som gjør at jeg plutselig føler meg trøtt og veggen eller tavla jeg ser på blir bølgete eller liksom flyter rundt som om det smelter sammen på et vis. Først synes jeg det var spennende, men nå begynner det å bli litt skummelt. Jeg vet ikke hva som skjer. Hvær gang det skjer, går det over etter ca 15 maks 20 sek. Men like Vel hva er dette hjelp

Besvart 19.09.2019 19:52
 

Svar
Hei jente 13

Vi i ung.no kan ikke stille diagnoser, det er veldig vanskelig uten å undersøke deg og man må også ha mer informasjon for å kunne si noe sikkert om hva dette kan være. 

Jeg synes du bør ta en tur til legen for å bli undersøkt. Det er alltid lurt å gå til lege når det er noe som blir annerledes med synet eller synsinntrykkene og siden du har både CVI og Crowding er det viktig å være oppmerksom på endringer som skjer. Har du fortalt dette til foreldrene dine? Hvis du synes dette er litt skummelt kan det være lurt å snakke med en voksen om det. Ting blir ofte litt mindre skummelt om man deler det med noen, og kanskje har de noen gode råd å komme med som gjør det litt lettere. 

Jeg håper du finner ut av det og ønsker deg alt godt!

Vennlig hilsen legen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Funksjonsnedsettelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om funksjonsnedsettelser