Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med en jente på do, og læreren brydde seg ikke...

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Var på skolen istad, en jente i klassen har så deilig kropp og alt d der så jeg spørte om hun ble med på do, Hun sa "ok?", hun ble med inn og hun dro av seg buksa og ba meg om å stappe pikken min inn, jeg gjorde d og stakk ut pikken og inn og pulte henne rett og slett, rett før jeg kom tok jeg pikken min ut også spruta jeg henne i ansiktet. En lærer med inspeksjon banket på døra og spurte om noen var der inne, fordi folk pleier å låse igjen døra fra utsiden, fordi en gutt måtte veldig på do, også svarte ingen av oss. Hun låste opp døren også så hun meg men pikken ute og hennes ansikt fullt av sæd, hun sa unnskyld og gikk vekk som ingenting hadde skjedd, er dette feil?? Hva vil skje nå??

Besvart 20.09.2019 13:58
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Jeg er litt usikker på hva du spør om her. Om det var feil av deg å ha sex på do? Om det var feil av læreren å låse seg inn? Eller om det var feil at læreren bare sa unnskyld og gikk?

  1. Det er ikke lov ha sex på doen på skolen fordi det er et offentlig sted. Man skal ikke sette andre i forlegenhet og heller ikke vise krenkende eller uanstendig atferd. Det å ha sex med hverandre på offentlig sted, regnes som uanstendig atferd, og man ville oppleve det som krenkende hvis man oppdaget det.
  2. Lærer har lov til å låse opp doen, om lærer tror den er tom, eller om lærer tror at det er noen som trenger hjelp der inne.
  3. Jeg synes det er rart om læreren ikke brydde seg om det vedkommende så. Jeg regner med at læreren vil ta opp dette med dere begge direkte i etterkant, eller å få en lærer som kjenner dere bedre til å ta det opp med dere. Jeg vet ikke hva som skjer utover det. I noen tilfeller vil dette også medføre at foreldre og rektor blir informert, men det kommer an på hele situasjonen rundt dere :-)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex