Hopp til hovedinnholdet

Er det noen steder eller app som jeg kan finne noen å ha sex med?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på om er det noen steder eller noen app som jeg kan finne noen å ha sex med? (Gratis app). Jeg lurer på om hvilket posisjoner er best å ha sex på? Hvilket posisjon er det som kan man ha orgasme fort?

Besvart 24.09.2019 19:34
 

Svar
Hei gutt 18!

Det finnes mange forum på nettet og ulike apper en kan bruke om en vil treffe noen for å bli kjærester. Den mest vanlige er kanskje appen "Tinder", men nettsted som Sukker og Match blir også brukt av flere. 

Hvilke stillinger som oppleves best vil variere fra person til person og fra gang til gang. Noen ganger er en svært kåt og klar for sex og kommer neste med en gang uansett hva en gjør. Andre ganger må en jobbe litt mere for å få en orgasme. Det beste tipset er å bli godt kjent med kroppen din, hvor på kroppen det er deilig å bli tatt på og på hvilken måte. Et annet tips er å variere i måten du onanerer på. Da vil kroppen lære seg til å kjenne igjen ulike typer av stimuleringer og derfor lettere komme til orgasme.

For noen gutter er det et mål å bli raskt ferdig. Dette er ok for den gutten, men kanskje ikke for den en skal ha sex sammen med. En god ting er derfor å sjekke ut med den andre hva som skal til for at den personen også har det godt og får orgasmer. En god balanse mellom å yte og nyte er fint, spesielt om en vil ha sex med samme personen flere enn en gang.

Les vedlagte artikler for mer informasjon.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Tenkeboble med ordet SEX (colourbox.com)

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex