Hopp til hovedinnholdet

Slått hodet er kvalm, vil kaste opp, svimmel trykk i hodet. hjernerystelse?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg slo hode i går i hjørne på sikringsskapet som henger rett over sengen. Den spisse kanten. Gjorde drit vondt rett etter å ble svimmel. Gjør fortsatt vondt i dag og er konstant trykk i hode. Var også kvalm å holdt på å spy og formen er ganske redusert. Kan det være en lett hjernerystelse? Er 4. Gangen jeg har slått hode i den

Besvart 26.09.2019 11:08
 

Svar
Hei

Ja, jeg tenker at det er noe du skal få undersøkt i dag. Du kan kontakte fastlegen din. Kan han ikke se på deg må du ringe 116117 til din legevakt. De har og oversikt over hvem som er din fastlege. Forklar situasjonen og de vil hjelpe deg med time hos fastlegen eller på legevakten. 
Blir du sykere ringer du 113 til ambulansen som vil komme hjem til deg.

Jeg har lagt med noen artikler som kan være nyttige. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Akutt behov for helsehjelp

Ambulanse (foto: ung.no)

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg. Er det akutt og står om liv, ring 113.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Funksjonsnedsettelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om funksjonsnedsettelser