Hopp til hovedinnholdet

kan det være at jeg er gravid nå??

Jente 19 år
 

Spørsmål
Hei...

jeg har hatt ubeskytett sex med kjæresten min i 23.02.2009, så jeg fikk menstruasjonen etter 3 eller 4 uker, men jeg fikk ikke det igjen, og jeg hadde ikke samlei med kjærsten min etter denne dette datoen, kan det være at jeg er gravid nå?? jeg er såå redd å ta undersøkelse... Jeg legger merke til at jeg begynner å få stor magen, jeg har egentlig stor magen, men jeg trodde dt hadde noe overvekting å gjøre, nå tror jeg at dt begynner og bli ende store, men jeg har ikke hodepine, eller kaste opp, vondt i bryst og sånne kjenntegn av gravitet.
Og forresten jeg har uregelmessing menstruasjonen, men dt har aldri tatt så lenge. Håper dere kan svarer så snart som mulig :(
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
Siden du har hatt en vanlig menstruasjon etter det aktuelle samleie tror jeg ikke at du er gravid. Men den sikreste måten å finne ut av dette på er ved å ta en graviditetstest. Denne kan du få tatt gratis på helsestasjon for ungdom. Det kan kanskje være lurt å gjøre dette slik at du slipper å bekymre deg for dette mer. Siden du alt har en uregelmessig mens er det nok dette som gjør at den nå er litt forsinket. Lav vekt, stress og bekymringer kan også gi forsinket mens.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om rasisme?

Hva er en asylsøker?