Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg lage en falsk fitte?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, gutt 14 her. Jeg er kåt hele tida, og har så sykt lyst på sex fader meg hele tida. Jeg bruker mange forskjellige pocket pussy-er. Med svamper og gummihanske og bamse. Men jeg vil da det til the next level da. Så jeg tenkte litt på det. Jeg vil ha noen forslag til fake fitter som faktisk fungerer og føles ekte. Jeg tenkte på forslag der man bruker mat. Jeg har bare 1 forslag og det er at hvis jeg tar kylling fileer og varmer dem så blir det jo ganske ekte, men jeg vil ha flere forslag:) takk

Besvart 03.10.2019 18:58
 

Svar
Hei gutt 14!

Det å være 14 og midt i puberteten er krevende. En kan legge merke til at det skjer mye med kroppen, både på utsiden og innsiden. Noen kan føle det om om kroppen koker av kåthet. Av og til forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv. 

I spørsmålet ditt, forteller du at du allerede har prøvd ut ulike ting for å få orgasmer. Det å bruke mat eller matvarer vil ikke gi den samme eller lignende følelse som et samleie gir. 

Selv om dette kanskje ikke var svaret du ønsket deg, kan det være ok for deg å utforske hele kroppen din og hvor på kroppen det er deilig å bli tatt på og på hvilken måte. Les gjerne vedlagte artikkel om hvordan onanere. 

Du kan også vurdere å kjøpe sexleketøy. Sjekk ut om det er en butikk i nærheten av der du bor. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex