Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg og kjæresten min ha sex?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og kjæresten min hadde sykt deilig sex sammen i går! Han tok pikken sin inni meg og tok på meg i mens. Etter det sugde jeg han, og runket han. Han begynte å slikke meg etter det. Vi synes det var så deilig, at vi begynte å stønne ganske høyt. Da kom pappa inn, og så oss knulle! Dette var så flaut! Vi trodde ikke at foreldrene mine kom til å høre dette fordi jeg har rom i kjellerstua! Når pappa kom inn lurte han på hva i alle dager det var som skjedde...det var sååå kleint fordi han begynte å spørre om vi brukte kondom osv! Nå er jeg redd for å ha sex hjemme, men det er ingen andre steder vi kan være uten at foreldrene våre er hjemme. begge har lyst på sex, hva skal vi gjøre?!?!

Besvart 02.11.2019 16:01
 

Svar
Hei jente 16!

Det er ikke rart du syntes det var kleint at faren din oppdaget dere, det er kanskje noe av det mest pinlige en kan oppleve at noen kommer over en når en har sex med noen.

Nå vet foreldrene dine at du har sex. Kanskje det kan være et godt utgangspunkt for å snakke med de om ditt privatliv og hvordan dere kan unngå at dette skjer i framtiden? 

Du opplevde det som kleint at faren din kom over dere. Mest sannsynlig synes faren din også at dette var kleint. Snakker dere sammen og finner gode løsninger på dette, vil både du og kjæresten din kunne slappe av neste gang dere skal ha sex sammen og foreldrene dine vil unngå kleine øyeblikk.

Dere kan også ta en tur til helsestasjon for ungdom i kommunen deres for å få flere tips og råd!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler