Hopp til hovedinnholdet

Smerter i brystene i tre uker. P-stav i over 1 år. Hva kan smertene være ?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har hatt smerter/vært øm i puppene mine nå i snart tre uker. Jeg har gått på p-stav i langt over et år nå og har ikke merket noen ubehageligheter i puppene før nå. Er det normalt at bivirkningene kan komme så lenge etter innsettelse? Nå som kroppen er vant til pstaven burde det vel være andre årsaker? Jeg vet at sjansen for graviditet = 0 med pstav. Så det er vel egentlig heller ikke et alternativ. Hva kan smertene mine være?

Besvart 06.11.2019 11:17
 

Svar
Hei

Hva som kan være årsaken til smertene dine er det for oss umulig å si noe om uten mer informasjon. Det er ikke registrert den typen smerter så lenge etter innsetting av p-stav som jeg har klart å finne.

Jeg vil anbefale deg å kontakte helsestasjon for ungdom der du bor eller fastlegen din. Sammen kan dere se om det kan være andre årsaket til at brystene er ømme.

Jeg har lagt med noen artikler se om de er nyttige. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Trøtt jente i senga (colourbox.com)

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Så også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene som finnes. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet