Hopp til hovedinnholdet

Mamma fant dildoen min og nå er den borte...

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg fikk en dildo av min bestevenninne til bursdagen min. Mamma klarte og finne den i sengen min etter mange mnd og hun ble ganske sint og nå er den borte hvor kan den være og er dette en grunn til og bli sint for?

Besvart 07.11.2019 19:32
 

Svar
Hei

Moren din ble nok ganske forskrekket da hun fant dildoen din. Det kan hende hun ikke tenker på at du har kommet i en alder hvor du bruker dildo og onanerer. Det er synd at hun ikke snakker med deg om dette, men isteden ble sint og har tatt den bort (hvis det er det som har skjedd). Hvor den kan være må du nesten spørre henne om for å få svar. Jeg anbefaler deg å snakke med henne en dag dere begge er i godt humør og hun kanskje takler det på en bedre måte. Det å være foreldre er heller ikke alltid like lett. Man tenker at barna er barn, selv om man begynner å bli ungdom. Det er derfor hun reagerer som hun gjør. 

Her kan du lese mer om hvordan du kan snakke med foreldrene dine om vanskelige ting. 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Tenkeboble med ordet SEX (colourbox.com)

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og skamfullt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet