Hopp til hovedinnholdet

Gravid.

Jente 19 år
 

Spørsmål
heei. ja då viste det seg at eg er blitt gravid, dette kom litt som et sjokk men eg er no veldig glad for det, eg lurte på en ting eller ti:) eg fikk min siste mensenstrasjon 8 mai, går det an å bli gravid før det? fordi eg hadde to forsjellige partnere i slutten av april...? eller er det umuligt? hehe men har fast partner etter 1mai:) vrient dette. når vokser magen? eg er i begynnelsen av uke 7 no.. ( fra 8mai ) eg føler eg har en liten kul på magen liksom eg klare ikke å puste den inn og den stikker bare ut på magen;) synest det er litt søtt da:) hehe eg gleder meg veldig til å bli mamma, det gjør eg=) ingen tvil om det. men litt tøft er det når dette blir mer alårlig med stor kul på magen og ungen e født og det=)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Gratulerer med graviditeten, du går en spennende tid i møte. Siden du hadde din siste mens i mai, har du nok blitt gravid etter dette. Ut fra terminkalkulartoren på www. barnimagen.no har befruktningen funnet sted den 23.05.09. Så det er nok kjæresten din som er faren til barnet. Når du skal på den ordinære ultralyden i uke 17-19, vil det bli satt en endelig termin bli satt.

Magen din vil vokse litt etter litt, men vil nok først bli synlig for andre når du er 4 til 5 mnd. gravid. Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om søvn?

Hvilket hormon er viktigst for søvn?