Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år og kjæresten min vil ikke ha sex med meg før jeg er 16 år,  men jeg vil og føler meg moden til det. 

Jente 13 år
 

Spørsmål
for 2 mnd iden ble jeg sammen med en fantatisk gutt som er 16 år ( altså 3 år eldre enn meg ) han er kjempe snill og alt det , han er jomru og det er jeg og . men han sier at han ikke vil ha sex med meg før jeg er 16 , først trodde jeg han tulla men han gjorde ikke det ! Og jeg har ronket han 8ganger og sugd han 4 ganger , og jeg har sagt til han at jeg liker å gjøre di tingene med han men jeg vil ikke bli fingret eller slikket , men vis jeg bare skal ronke han og suge han i 3 år så blir jo det kjedelig for meg , fordi jeg vil virkelig ha sex med han fordi jeg har di følelsene for han og jeg har alltid vert mere moden enn andre på min alder . - Hilsen fortvila
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du!
 
Selv om du føler deg moden til å ha sex, er det lurt å vente til du blir eldre og jeg tror kanskje at kjæresten din også tenker på at den seksuelle lavalder er 16 år.
Hvis du ønsker å tilfredstilles seksuelt bør du begynne med å la kjæresten din få lov til å kjærtegne deg, i tillegg til at du tilfredstiller han på den måten du har gjort til nå. Dere kan gjøre mye godt for hverandre uten at det må være samleie, og du må også respektere at han sier -nei til det. 
Vet du at halvparten av alle jenter har sitt første samleie når de er 16,7 år? Det betyr at en tredjedel debuterer før det, mens den siste tredjedelen har samleie etter denne alderen. Det er også veldig vanlig å ha flere kjærester før man debuterer med sex/samleie, så ikke stress med dette.
 
Lykke til og nyt ungdomstiden din:-)
 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæresteforhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæresteforhold


Quiz: Hva vet du om alkohol?

Hva er aldersgrensen på øl og vin i Norge?