Hopp til hovedinnholdet

Gutt 14: Penis er bare 7 cm når den er erigert. Sår på innsiden av forhuden etter onani.

 

Spørsmål
hei, jeg er en gutt på fjorten år, penisen min er bare 3cm når den er slapp, når den er erigert er den 7cm. som sagt er den svært liten. jeg har også fått et sår på innsiden av forhuden, disse sårene kommer etter jeg har onanert, hva kan jeg gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Når man er 14 år er ofte ikke penis ferdig utvokst. Den kan fortsetter å vokse gjennom hele puberteten, så dette trenger du ikke bekymre deg for. En vanlig, fullt utvokst, erigert penis er mellom 10 og 20 cm.
Størrelsen på en slapp penis trenger ikke bety noe for hvor stor den kan bli når den er stiv.

Såret som kommer på innsiden av forhuden må du bare la være i fred. Det vil gro i løpet av ganske kort tid hvis det får hvile. For å unngå dette må man ta det litt mer med ro når man onanerer.
Mange opplever slike sår i forbindelse med at forhuden er stram eller at penisstrengen er kort. Dette vil i mange tilfeller bedre seg av seg selv, noen får gode resultater av å strekke forhuden bakover noen minutter hver dag, mens andre får dette korrigert ved å henvende seg til legen sin.

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet


Quiz: Hva vet du om ytringsfrihet?

Hva vil det si at du har ytringsfrihet?