Hopp til hovedinnholdet

Jeg mistet lappen 5 mai 2009. Jeg godtok førekort beslaget, men etter en måned trakk jeg det tilbake. så i juni kom saken min opp, og jg fikk brev om tilståelses dom. men jeg nekta.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg mistet lappen 5 mai 2009. Jeg godtok førekort beslaget, men etter en måned trakk jeg det tilbake. så i juni kom saken min opp, og jg fikk brev om tilståelses dom. men jeg nekta, siden jeg ikke så noe bevis på hvor fort jeg kjørte. så sa dem bare at hvis jeg ikke hører noe fra dem innen 5 mai 2010, så sku jeg få lappen tilbake. nå har det gått 9 måneder, jeg har verken fått noe svar, brev, bot, eller tlf samtale. hva skal jeg gjøre? Faller ikke saken bort hvis det har gått lengere enn 6 måneder?? håper på svar:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er litt vanskelig å vite hva som har skjedd i saken din med de opplysningene du har gitt. Hvis du ikke har gitt en uforbeholden tilståelse eller har trukket den tilbake innen fristen, er det ikke grunnlag for en tilståelsesdom. For å vite hva som har skjedd i saken din vil jeg anbefalle å ta kontakt med tingretten som behandlet saken din eller politiet.

Hilsen juristen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Førerkort
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om førerkort


Quiz: Hva vet du om trafikk og førerkort?

Hva er den norske promillegrensa?