Hopp til hovedinnholdet

Var naken på nett for jenter under 16 år

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har gjort noe veldig dumt. Jeg var inne på omegle og møtte 2 jenter. De visste litt av puppene (kløfta) osv. Jeg sa at jeg likte det og spurte om de kunne gjøre mer, da spurte de om de kunne se kuken min. Dum som jeg var så visste jeg dem til dem, og runket for dem. Jeg visste fjeset mitt før og etter at jeg viste kuken min på cam.. Mens jeg runket visste en av de puppene. Når jeg sluttet å runke, la de noe foran kameraet, så jeg gjorde det samme. Da skrev de følgende: "du har lurt oss, politianmeldes på mandag". Deretter forlot de samtalen. Jeg vet ikke disse jentene var over eller under 16, men jeg innser muligheten for at de kunne ha vært under 16. Derfor har jeg noen spørsmål: Er det jeg har gjort her ulovlig? Tror dere at de kan ha anmeldt meg? Isåfall kan de nok bevis til at dette rettes mot meg? (skjerm dump av mitt fjes)? Visst jeg er anmeldt og politiet finner ut at det var meg, hva kan straffen bli i dette tilfellet? - bekymret og angrende gutt

 

Svar
Hei

Det er straffbart å sende nakenbilder av seg selv (og andre) til personer under 18 år.

Jeg tror ikke at disse jentene kommer til å anmelde deg, men du bør la være å gjøre det samme igjen.

Jeg vil anbefale deg å ikke sende nakenbilder til andre, spesielt ikke ukjente du har møtt på nettet. Det er ikke noe galt med Omegle i seg selv, men man må være forsiktig med personer man møter.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du naken for ukjente på nettet?

Naken på nettet (colourbox.com)

Overgripere på nett er utspekulerte og kan lokke med penger, modelljobber og gi seg ut for å være noen de ikke er. Ikke la deg true - meld fra til politiet!

Les mer

Deler ikke de mest private bildene

Jente flirer av bilde (www.colourbox.com)

Anette (17) er veldig bevisst på hvilke bilder hun legger ut på facebook. Bikinibilder og bilder med utringning skal ikke ut. Jeg vil ikke at noe skal kunne brukes mot meg senere.

Les mer

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

!"Ikke del videre" - "#ikkegreit

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Lovbrudd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om lovbrudd