Hopp til hovedinnholdet

Samboeren min vil få masasje med "happy ending".

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er samboer med en mann. Nå har denne mannen kommet på en ting(som jeg ikke får si videre til noen!) Nemlig at han har lyst til og reise til Oslo og få massasje fra ei Thai-dame. Og etterpå vil han at denne dama skal avslutte det hele med en sugejobb på han. Dette er overhodet ikke greit for meg. Jeg er jo dama hans. Men på en annen side så unner jeg han jo massasjen. Jeg liker bare ikke avslutningen. Er du/dere enige med meg her? Hva anbefaler dere meg og gjøre her?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner absolutt at du ikke syntes dette er OK. Det å unne kjæresten sin en masasje og å godta at han lar noen andre utføre oral sex på han er to helt forskjellige ting. Selvom ideen virker spennende for han så burde han absolutt forstå at dette er noe som gjør deg ukofortabel og kanskje også lei deg. Med mindre dere har en enighet om at dere i forholdet kan ha sex med andre så er det selvfølgelig vondt for deg at han ønsker å la noen andre gi han en blow job. Jeg tenker at dette er noe du burde snakke med han om, og som han også burde forstå.

I tillegg er et viktig poeng at det å betale for en slik masasje ansees som å kjøpe seksuelle tjenester, noe som er ulovlig i Norge.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og håper du finner ut av det!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Utroskap

utroskap (colourbox.com)

Lurer du på om kjæresten din har vært, eller kanskje er, utro? Eller er det du som har vært utro mot din kjæreste? Og hva ER egentlig utroskap?

Skrevet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Lov og rett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om lov og rett