Hopp til hovedinnholdet

Eg har en instagram konto som eg vill slette, men har ikke passordet

Gutt 15 år
 

Spørsmål

hei. har et lite problem. eg har en instagram konto som eg vill slette. probleme er at eg ikke husker passorde til verken instagram eller epost adressa som er knytet til instagramkontoen. eg lagde eposten for ca 3 år siden og når eg skulle fylle ut informasjon skreiv eg inn bare tull. ikke mitt ekte navn ikke mitt tlf nummer. alt fra falsk. så å få nytt passord for eposten er umulig har eg funnet ut. eg er virkelig desperat etter å få sletta kontoen. kva kan eg gjøre? tusen takk for svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Instagram gir ikke hjelp gjennom sine vanlige kanaler i slike tilfeller, men vi ser at hjelp noen ganger blir gitt via kontaktadresser som ikke er tilgjengelig for allmenheten. 

Ta kontakt med Slettmeg.no (epost hjelp@slettmeg.no), oppgi Instagrambrukernavnet ditt og fullt navn, og den epostadressen som ble brukt når du opprettet kontoen, hvis du husker det. Når vi har mottatt dette, skal vi prøve å ta saken videre til Instagram for deg, men vi kan ikke love noe sikkert.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer

Ung.no på Instagram: #ungno

#ungno

Ung.no er nå på Instagram. Følg oss gjerne for oppdateringer om artikler, avstemminger og quizer, og del dine bilder ved å bruke #ungno. Et utvalg bilder vil bli vist på våre nettsider og "ukens bilde" får en liten overraskelse!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett