Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skrur man på privat nettlesing?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har bare et lite problem med iPaden min. Jo, for i forgårs skjedde det noe rart, jeg har alltid på privat nettlesnings modus, men når jeg tok det av ved en feil, greide jeg ikke få det på igjen. Altså, den knappen der det står privat var ikke der! Jeg har søkt litt rundt og sett hvordan man slår den på, men over alt står det bare at man skal trykke på privat knappen! Jeg skjønner ingenting, for på iPhone og de andre ipadene i huset går det. Og ja, jeg har prøvd å slå den helt av og på, og prøvd å fikse det på innstillinger men ingenting hjelper! Værsåsnill å hjelp meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det hørtes rart ut. Du har sikkert prøvd det men dette er ihverfall det jeg gjør for å skru privat nettlesing av og på:

Åpne Safari og trykk på support.apple.com/library/content/dam/edam/applecare/images/en_US/ios/safari/ios8_pages_icon.png" alt="Sider-symbolet" data-hires="true" /> på iPhone, iPad eller iPod touch. Trykk på Privat for å slå privat nettlesing på. Når Privat nettlesing er på, vil Safari vises i svart eller en mørk farge i stedet for i hvitt eller grått.

Hvis du bruker iOS 7 eller eldre på en iPad, åpner du Safari og trykker på support.apple.com/library/content/dam/edam/applecare/images/en_US/ios/safari/ios8_plus_icon.png" alt="Pluss-symbolet" data-hires="true" />for å åpne en ny fane og deretter på Privat.

Mest sannsynlig vil dette fungere. Hvis det ikke gjør det kan du enten ringe til Apple sitt hjelpesenter noe som er helt gratis, eller dra til butikken og spørre. Håper du fikk svar på det du lurte på! Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett