Hopp til hovedinnholdet

Hun pushet meg og jeg sendte til slutt ett bilde. Kan hunhan ha tatt skjermbilde?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg chattet med en som jeg trodde var en jente på nett. Hun ville møtes og virket grei. Jeg var selvfølgelig veldig skeptisk, men vi gikk over til snapchat. Hun ville at jeg skulle sende bilde av tissen min. Hun sendte en chatmelding med bilde av deler av puppene. Hun pushet meg og jeg sendte til slutt ett bilde. Da fikk jeg bilde tilbake av en guttetiss. Og personen sa han var bifil gutt og at det var gøy så lenge det varte. Jeg føler meg først og fremst dum som i det hele tatt sa ja til snap.. men gjort er gjort. Jeg lurer bare på.. kan han skade snapchat profilen min eller meg på noen måte? Jeg fikk ikke opp noe melding om at han tok noe skjermbilde, for det pleier man jo å få beskjed om på snapchat. Kan han ha tatt skjermbilde likevel? Eller var kanskje bare formålet hans å se en annen gutts tiss?.. Takk for svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

I teorien er det mulig å ta et skjermbilde uten at avsenderen får beskjed, men ut ifra det du forteller, kan det være at formålet hans kun var å se en annen gutts tiss ja.

Det er egentlig ikke noe du kan gjøre for å finne ut av dette med 100% sikkerhet, men det du kan gjøre, er å jevnlig søke på navnet ditt og Snapchat-brukernavnet ditt på Google og se om det kommer opp noe, på den måten kan du i hvert fall finne det ut om han mot formodning legger ut bildet.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Føler du press om å sende nakenbilder?

Lettkledd på snapchat (colourbox.com)

Å sende nudes kan føles spennende og ganske uskyldig. Kanskje søker du oppmerksomhet og har lyst til å gjøre en annen interessert? Det er likevel lurt å være klar over konsekvensene dette kan ha for deg.

Av Julie, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett