Hopp til hovedinnholdet

har måtte runke og suge gutter mange ganger uten at jeg vil

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en jente på 17 år som ikke helt vet hva jeg skal gjøre med livet. jeg har har måtte runke og suge gutter mange ganger uten at jeg vil. jeg har blitt mobbet for et nakenbilde som jeg sendte til en gutt, og han laget en gruppe på facebook og la det ut slik at mange kunne se det. alle på skolen min fikk se det. jeg har blitt voldtatt av kjæresten min 3 ganger og seksuell trakassert av en venn av kjæresten min. jeg har også blitt gravid og tatt abort og gjorde ikke det for min skyld men for familien og kjæresten sin skyld. jeg er veldig lei, deppa og har angst. jeg har nesten ikke venner og er redde alt og alle. jeg har prøvd å tatt live mitt men det gikk ikke. jeg har det heller ikke godt med familien min vi snakker nesten ikke. hva skal jeg gjøre? plis hjelp meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Tusen takk for din henvendelse til oss.

 

Det er veldig trist å høre om alt du har blitt tvunget til å gjøre mot din vilje. Du forteller også at du har blitt voldtatt, utsatt for seksuell trakassering og  har tatt abort fordi andre ønsket det .

 

Vi forstår at du er lei deg , deppa, redd alt og alle og har angst.

Det er også trist å høre at du ikke føler at du kan snakke med familien din.

 Som du kanskje har sett av andre henvendelser på denne nettsiden fra unge i lignende situasjon som din, er det mange unge som sliter med å sette seksuelle grenser og å ta tilstrekkelig hensyn til hva de selv ønsker.

Vi vil oppmuntre deg til å snakke med en voksen du stoler på. Det kan være helsesøster, en lærer eller legen din. Hvis dette blir vanskelig, kan du ringe disse to telefonene som begge er døgnåpnet. 

Alarmtelefon for barn og unge på telefon 116 111 , hjemmeside  www.116111.no .

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000,Hjemmeside, www.incest80057000.no

 

Vi legger ved noen artikler som kan være nyttige å lese.

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Har du opplevd seksuelle overgrep?

Gutt holder telefon (www.colourbox.com)

Har du opplevd uønsket berøring eller seksuelle overgrep? Føler du deg alene om det du har opplevd? Både gutter og jenter kan utsettes for overgrep.

Ringer du Alarmtelefonen på 116 111 eller hjelpetelefonen på 800 57000 får du snakke med noen som forstår og kan hjelpe deg.

Les mer

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Gutt med bukse og boxershorts på knærne (colourbox.com)

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Voldtekt på fest

Soverom (colourbox.com)

Ungdomsvoldtekt kjennetegnes ved at det skjer mellom jevnaldrende ungdommer som kjenner hverandre fra før, ofte på fest. Det har nesten alltid vært alkohol med i bildet, og det skjer med både gutter og jenter.

Husk at det ALLTID er feil når noen tvinger seg til seksuell kontakt og du ikke vil.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep