Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt nudes for to år siden, bør jeg sende melding og beklage?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Rett på sak. Jeg sendte en del nudes og fikk en del tilbake. Var opptatt av at de ville ha fordi jeg ikke ville gjøre noe galt. Nå har jeg en kjæreste som jeg har vært sammen med i over et år. Nylig husket jeg at en på akolen vi går på sendte jeg dickpic til og jeg tror jeg selv jeg gikk over streken. Tror ikke helt hun ønsket det. Burde jeg ta kontakt med de jeg har sendt nudes til og beklage det jeg gjorde hvis de syntes det var ubehageli. Jeg angrer på at jeg i det hele tatt har gjort det. Var 16 eller yngre når jeg sendte nudes sist. Bør jeg bare glemme det eller ta kontakt med de og si unnskyld? Er redd for at de skal bruke det mot meg i fremtiden... takk -gutt18

Besvart 03.02.2019 22:28
 

Svar
Hei

Det er selvsagt ikke greit å sende nudes og dickpick bilder. Og i utgangspunktet burde du beklage det. Samtidig om det er mer enn to år siden, blir det nesten et spørsmål om hvorvidt du rett og slett bare skal glemme det hele og håpe jentene har gjort det samme. Det vil kanskje bare bli ennå verre og kanskje rippe opp igjen det at de fikk disse bildene for så lenge siden. Du må nesten vurdere dette selv, men kanskje er det greit å glemme det etter så lang tid. 


Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Samvittighet, en fin ting?

Samvittightet (colourbox.com)

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt holder i mobiltelefon i senga (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett