Hopp til hovedinnholdet

Hvordan stopper jeg en Snapchat melding i å bli sendt?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg sendte en snap til en snapchat gruppe som ikke var ment til den gruppen. Vil helst ikke at gruppen skal se innholdet. Jeg skrudde av nettverket og mobildata før den ble sendt. I tilleg logget jeg av snapchat. Da jeg logget på igjen med netverk var snappen borte, men jeg logget av igjen for å være sikker. Hvordan vet jeg at den er slettet på ordentlig? Og ikke sendes når jeg logger inn igjen? Er det noe som kan gjøres? Har ikke lyst til å slette hele kontoen min... Håper dere kan hjelpe

Besvart 06.11.2019 16:56
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

 

Siden du nevner at meldingen ikke var blitt sendt enda når du kuttet nettet til enheten din, er nok den enkleste måten å sikre seg at den ikke sendes å slette bufferen/cachen til Snapchat og re-installere appen. Her kan du se hvordan man sletter cachen på android:  www.makeuseof.com/tag/clear-cache-android/

Når du har fått gjort disse tingene burde det ikke være mulig for snapchat å finne bildet på mobilen din for å få sendt det. Jeg forsøkte å gjenskape forholdet slik som du forklarte det med å sende en melding for så å sette til flymodus, jeg fikk ikke da logget av snapchat, og om jeg lukket snapchat helt og gjenåpnet den, for så å skru på data igjen, så ble meldingen sendt. 

Når jeg sendte en melding satte mobilen i flymodus før den ble sendt, slettet snapchat, og reinstallerte Snapchat, fikk ikke den jeg sendte melding til meldingen.

Kort opsummeret så burde du slette snapchat imens du er i flymodus, før du har fått sendt meldingen for å sikre at den ikke blir sendt.

Håper dette svarer på spørsmålet ditt og gjør situasjonen litt klare.

Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett