Hopp til hovedinnholdet

Han plager meg hele tiden, er det fordi han liker meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Ein gutt i klassen min plager meg heletiden når vi gjekk i 6 klasse var det verst han tok ein flaske med kald vakten og helte den øve heile meg og når vi dusja i jentegarderoben kom han inn i lag med ein anna person Men eit halvt år etter spurte han meg om og bli sammen eg svarte nei Og i 4 klasse satt han å stira på meg heiletiden i timen og turte aldrid og snakke med meg So i 7 klasse spurte eg han om koffor han spurte meg om og bli sammen i 6 klasse og då sa han at han hadde likt meg siden 1 klasse og då sa eg koffor er du so frekk mot meg då han sa bære fordi eg ville ikkje vise det Men no går eg i 8 klasse vi har ein kantine og han sperre får at eg ikkje skal kune sette meg med vennene mine Og han tok eddik på pulten min Han tar meg og på rumpa Han svarer frekt mot meg heile tida og alle dei andre gutane i klassen seier heiletiden koffor spør du ho ikkje du liker jo ho og 3 gutter i klassen seier at hen liker meg men det virker ikkje sånn So mit spørsmål er liker han meg?

Besvart 29.01.2019 18:44
 

Svar
Hei jente 13 år

Det kan høres ut at han liker deg, slik du beskriver situasjonen.

Det er et uttrykk som heter " de man elsker, tukter man", som betyr at de man elsker og bryr seg om - plager man. I dette tilfellet kan det kanskje stemme.

Derimot ønsker jeg å høre om DU liker han?

Synes at det er viktig at du må like han og synes om han, hvis dere skal bli sammen. Faktisk så er det du selv som bestemmer over hva du ønsker og vil! Ikke la deg lokke til noe du ikke vil selv.

Les gjerne artiklene nedenfor og jeg ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Tips for bedre selvfølelse og passe god selvtillit?

Gutt med armene i kors (colourbox.com)

Selvtillit er tro på det vi gjør og det vi får til. Selvfølelse er verdien man ser i seg selv, det å kjenne at man er glad i seg selv. Selvfølelse er også å stole på sine egne følelser og tåle å ta feil.

Her er noen enkle tips til hvordan du kan få bedre selvfølelse og passe god selvtillit.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing