Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg slette en Instagram-profil jeg ikke har passord eller e-mail til?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er 13 og jeg vi ha vekk en gammel Instagram konto som jeg lagde for mange år side. Jeg har ikke passordet til kontoen og jeg har ikke passordet til e-postadresse eller telefon nummeret jeg oppga. Når jeg ser på nettsider som denne ( inkludert denne) og jeg leser om om folk som har lignende problemer, kommer det ikke svar som er til hjelp. Jeg har prøvd på slettmeg.no og den som ligner på den bare at den skal gi deg tilgang til e-postadressen. Jeg håper at dere kan gi meg linker til noe som funker også håper jeg at jeg får svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Grunnen til at du ikke klarer å finne noen måte å få den slettet på, er at det dessverre ikke er mulig å slette en Instagram-konto du ikke kan logge inn på, og du får ikke logget inn om du ikke har tilgang til e-postadressen som er knyttet til kontoen.

Instagram skriver selv:
“Hvis du har glemt passordet og ikke lenger har tilgang til e-postkontoen din, kan vi ikke gi deg tilgang til Instagram-kontoen. Dette inkluderer kontoer med feilstavede e-postadresser. Vi forstår at dette kan være frustrerende, men denne policyen er ment å sørge for at Instagram-kontoer ikke faller i feil hender.”

Den eneste muligheten er derfor å få tilbake tilgangen til e-postkontoen din.
Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer

- Jeg får ikke sletta kontoen min

Logoer til sosiale medier (colourbox.com)

Jeg har en instagram konto som jeg vil slette. Problemet er at jeg ikke husker passordet til verken instagram eller epostadressa jeg brukte. Jeg lagde eposten for ca 3 år siden og når jeg skulle fylle ut informasjonen skreiv jeg inn bare tull.

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett