Hopp til hovedinnholdet

Kommer ikke inn på Instagram-kontoen min. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en instagramkonto der jeg ikke kommer inn på. Jeg hadde den da jeg var mindre og har lagt ut kleine ting som kommer tilbake nå. Jeg husker ikke passordet til den brukeren. Og e-post adressen var fake. Jeg var liten og visste ikke hvilken konsenkvenser jeg fikk når jeg ble eldre. Det er en åpen profil og jeg vil ikke at dem som plager meg og erter meg for bildene skal vise dem til mange. Jeg må virkelig få sletta den kontoen!!!!! Eller hvertfall dei kleine bildene av meg selv som jeg la ut når jeg var mindre! off! Jeg orker ikke mer av dette! Vêr så snill og hjelp meg! Jeg har sett gjennom slettmeg.no jeg har lest overalt på Internett til ingen nytte... vêr så snill:) :((

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

For å få slettet en Instagram-konto må du kunne logge deg inn på den, og om du ikke husker passord, og e-posten var fake, så er det dessverre umulig å få logget inn på den igjen. Instagram gir heller ikke noe mer hjelp i slike tilfeller, på sine egne hjelpesider skriver de:

“Hvis du har glemt passordet og ikke lenger har tilgang til e-postkontoen din, kan vi ikke gi deg tilgang til Instagram-kontoen. Dette inkluderer kontoer med feilstavede e-postadresser. Vi forstår at dette kan være frustrerende, men denne policyen er ment å sørge for at Instagram-kontoer ikke faller i feil hender.”

Du kan heller prøve å gjette deg frem til det gamle passordet. Men utover det er det dessverre ikke mye du kan få gjort. Du kan ta direkte kontakt med Slettmeg.no for et mer detaljert svar, men vi kan ikke garantere at det finnes noen løsning.

Om du vil kontakte Slettmeg har du kontaktinformasjon her:
Telefon: 911 29 392 (åpen mandag og torsdag, 11-16)
Kontaktside: slettmeg.no/kontakt-ossVennlig hilsen slettmeg.no, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett