Hopp til hovedinnholdet

Venneforslag i Facebook

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et spørsmål jeg lurer på. Når jeg mottar et venneforslag på Facebook, er det slik at den vedkommende mottar et venneforslag av meg da? Har søkt rundt på nettet men har ikke funnet ut av noe. Håper på svar:)

Besvart 30.04.2019 13:55
 

Svar
Hei

Vi antar at det er en gjensidig venneforslag som sendes til begge parter. Facebook forklarer hva som er grunnene til at du får venneforslag her: www.facebook.com/help/163810437015615?helpref=search&sr=1&query=venneforslag

Hvor høyt oppe på venneforslag- listen kan være ulik for deg og den personen du har fått som venneforslag, for eksempel kan personen være høyt på lista di, mens det vil være motsatt for vedkommende. 

Du kan lese her for hvorfor du noen ganger kan få venneforslag til en du ikke kjenner: www.facebook.com/help/163810437015615?helpref=search&sr=1&query=venneforslag

Håper dette ga mer oppklaring.

Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer

Følg ung.no på Snapchat

Ung.no på Snapchat

Legg oss til på Snapchat og få informasjon om alt fra nettvett, forelskelse og sex, til psykisk helse og lovbrudd.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett