Hopp til hovedinnholdet

Broren min tok meg mot tissen, kledde av meg buksa og kysset meg på rompa. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg har 2 brødere. Han ene sa at han skulle masere meg og da sa jeg ja. Men mår han gjorde det begynte han og ta mot tissen min også dra han av meg boksa og begynte og kysse rompa mi, når jeg sa stopp gikk han bare ut av rommet. Hva skal jeg gjøre? Føles så rart når det var broren min liksom...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14 og takk for at du skriver til oss!
Det broren din gjorde mot deg er ikke greit! Uønsket berøring er en form for seksuelt overgrep, og broren din har trådt klart over grensen. Jeg kan godt forstå at det føles rart, spesielt siden det er din egen bror. Jeg vil allikevel råde deg til å fortelle foreldrene dine om denne episoden.
 
Vennlig hilsen psykologen
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Voldtekt og seksuelle overgrep

Mann truer ei jente (colourbox.com)

Seksuelle overgrep kan være uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget seksuell aktivitet med andre, påtvunget seksuell aktivitet mens andre ser på. Et overgrep vil si at et menneske krenker et annet menneskes rettigheter. Overgrep kan hende alle uansett alder og kjønn.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep