Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med den kvinnelige læreren min, men en annen mannlig lærer fersket oss. Han presser meg med å fortelle om det til ledelsen hvis jeg ikke , så endte med at han sugde meg. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Gutt på 17 her! Jeg er veldig lite smart og har elendige karakterer. Spesielt i matte. Mattelærerern min er 30 og veldig pen. En matte time ble jeg igjen etter timen og skulle prøve og klage på karakteren jeg spurte om det var noe jeg kunne gjøre for og få karakteren opp. Hun så tjaa d er vel noe vi kan gjøre. D var tydelig hva hun hintet til. Jeg begynte og kline med henne og knullet henne! D var supert noe av den beste sexen jeg noen gang har hatt! Karakteren gikk opp og alt var bra! Men en gang kom mussiklæren min inn mens vi holdt på! Han så beklager hemliheten er trygg hos meg! Da jeg kom til timen hans ba han meg bli igjen etter timen han spurte om jeg var interiøret i seksere i missil også! Jeg svarte at jwg ikke var homo og beklager d! Jeg gikk ut og i d jeg åpnet døra så han, det hadde vært fælt om ledelsen hadde fått greie på hva som skjer? Jeg gikk bort til han og han sa ingen ting! Han tok av meg buksa og startet og suge meg! hva skal jeg gjøre? Ikke homo!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17 og takk for at du skriver til oss!
Det begge disse lærerne har gjort er at de har misbrukt sin stilling og makt som lærere. Å tvinge / presse / true noen til seksuelle handlinger er seksuelle overgrep. Det er strengt forbudt og også straffbart. Jeg vil råde deg til selv å informere rektor / ledelsen om hva du har blitt utsatt for. Du kan også snakke med helsesøster eller oppsøke helsestasjon for ungdom. Det er viktig å presisere at det du har blitt utsatt for ikke (!) er din skyld, og at det er overgriperens ansvar. Det skal ikke få negative konsekvenser for deg å melde i fra. Det du har blitt utsatt for både av mattelæreren og musikklæreren er deres ansvar, og det er de som har trådt over en helt klar grense.
 
Vennlig hilsen psykologen
 
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Voldtekt og seksuelle overgrep

Mann truer ei jente (colourbox.com)

Seksuelle overgrep kan være uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget seksuell aktivitet med andre, påtvunget seksuell aktivitet mens andre ser på. Et overgrep vil si at et menneske krenker et annet menneskes rettigheter. Overgrep kan hende alle uansett alder og kjønn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep