Hopp til hovedinnholdet

Har mye å tenke på for tiden og sulter seg selv. To gutter sender henne bilder av sin penis og ber henne sende nakenbilder tilbake. I tillegg ønsker de sex med henne, og har tatt på kroppen hennes uten tillatelse i et halvt års tid. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Går i 9. Klasse nå! Har mye å tenke på akkurat i disse tider. Jeg har sultet meg selv( spiseforsyrrelser) i snart 1 og en halv uke. (Har spist litt men ikke mye) to gutter sender meg nå meldinger om eg kan sende naken bilder, om vi skal ha sex om de kan gjøre mye med meg, også sender de mange bilder av sin egen penis. Jeg blir ganske ukomfortabel utav dette. Bør jeg si ifra til en lærer eller noe sånt? De har også tatt på kroppen min mye uten tillatelse dette halveåret...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du deler dine tanker og din bekymring med ung.no. Det er ikke vanskelig å forstå at du har mye å tenke på for tiden, men dessverre vil du ikke få det bedre ved å sulte deg. Faktisk vil du føle deg enda verre, og matmangelen gjør at alt blir veldig tungt rundt deg. 


Det disse to guttene gjør mot deg er helt ulovlig og forbudt! Det er flott at du ikke har latt deg presse til å sende nakenbilder av deg selv. At de har sendt nakenbilder av seg selv er heller ikke bra. Hvis du har mulighet, så ta vare på disse bildene som bevis for hva de gjør.

Du forteller videre at de har tatt på kroppen din uten tillatelse og på den måten krenket og såret deg. Dette har de INGEN rett til!! Det er kun DU som bestemmer over kroppen din, og du har dine egne grenser og hvor nær du ønsker at noen skal komme før du synes det blir ubehagelig.

Lov meg at du snakker med en voksen så fort du kan. Det kan være en lærer du er trygg på eller helsesøster. Helsesøster har erfaring å snakke med ungdom og kan hjelpe deg videre.Du kan også ta kontakt med helsestasjon for ungdom hvis du har det i nærheten av hvor du bor. Det er alltid godt å ha hjelp av en voksen person som kan støtte og lede deg. 

Ønsker deg all lykke til, og igjen snakk med en voksen.

 

Hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep