Hopp til hovedinnholdet

broren min tvang av meg trusen og dro fingrene oppover tissen min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Tvilingbroren min tvang av meg trusen dro fingrene sine oppover tissen min og dro penisen sin over/nesten inni tissen min reines det som seksuelt overgrepp?!! Trenger desperat hjelp jeg vet ikke hva jeg skal gjøre er helt fra meg..... hilsen trist og redd jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Tusen takk for din henvendelse til oss.
 
Episoden du forteller om i mailen din til oss, kan absolutt kalles overgrep. Dette er alvorlig, og vi forstår godt at du er både trist og redd.


Vi tenker at du bør snakke med en trygg, voksen person om hva som har skjedd, slik at det kan stoppe nå og ikke skje flere ganger. Tvillingbroren din bør også snakke med en voksen, for det han gjorde mot deg er faktisk ulovlig. Forhåpentligvis kan han få god hjelp til å forstå at dette er noe han aldri må gjøre med noen igjen.


En trygg voksen person kan for eksempel være en eller begge foreldrene deres, en lærer eller helsesøster på skolen der du går. Man kan også snakke med legen sin, men da er det nok lurt å ha med enten mor eller far. Det viktigste er at du forteller dette til noen som kan komme med gode råd og veiledning på hva som kan gjøres for at dette skal bli til det beste for deg og broren din.


Dersom du har lyst til å ringe noen for å snakke, så kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon: 116 111, nettadressen er: www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon: 800 57 000, nettadressen er: www.incest80057000.no.


Du trenger ikke å si navnet ditt når du ringer, vi vil uansett hjelpe deg så godt vi kan.
 
Håper med dette at vi kunne være til hjelp, og vi ønsker deg masse lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Overgrep fra noen du kjenner

To jenter snakker sammen (kripos.no)

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov?

Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep