Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min tok meg i skrittet uten tillatelse

Jente 18 år
 

Spørsmål

I dag så møtte en Kjæresten min og vi satt og snakket sammen og han kysse meg og alt det der og så tar han og stryker meg beina og sånn følte meg litt ubehagelig men det gikk okay. Jeg har sagt til han på meldinger at han ikke skulle ta meg på puppene, rumpa mi eller ta mine private deler og det gjorde han han i dag. Han tok ikke på puppen min i dag men han kysset meg nedover magen litt. Jeg hadde på meg en litt hulete jeans og etter en stund begynner han å ta hånden inn i hullet på buksen min og så begynner å stryke meg på min private steder. Han begynte å snakker om andre ting mens han gjør det. Jeg ligger der og prøver og si nei men det er som om kroppen min for sjokk og jeg følte meg helt nummen så når han kom lengre ned på Mitt private sted merket jeg at det var ikke greit og så noen ganger når jeg prøvde og reise meg opp dyttet han meg ned på benken igjen og jeg gjorde det noen ganger. Klarte og slo jeg hodet på benken men han presset meg ikke ned men han dyttet meg ned.

Besvart 15.04.2019 16:47
 

Svar
Hei

Dette høretes ikke greit ut. Har du snakket med han i ettertid og fortalt hvordan dette opplevdes for deg? Selv om dere er kjærester er det ikke greit at han tar deg på underlivet hvis du selv ikke ønsker det. Man bestemmer over sin egen kropp, og selv om man er kjærester må man få tillatelse til å ta på den andre. Særlig viktig er det å stoppe opp hvis den andre sier at man ikke vil bli tatt på.

De fleste kjærester tar på hverandre, kysser og er intime med hverandre. Tror du han skjønte at du ikke ønsket det? Jeg vil anbefale deg å snakke med han, særlig hvis du fortsatt ønsker at dere skal være sammen.

Han har som sagt gått lang over over grensene dine hvis du prøvde å si nei og ikke minst prøvde å stoppe han. Du må selv vurdere hva du skal gjøre med det. Det viktigste er at du gjør det som blir riktigst for deg.

Legger ved to artikler som jeg anbefaler deg å lese!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep