Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor gjør jeg ting som skader forholdet mitt?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Jeg har en tendens til å utsette å gjøre ting som er viktig for mitt forhold. Jeg lover gang på gang, men det skjer altfor ofte at jeg ikke klarer å holde løftet. Det er jo ikke det at jeg ikke prøver å holde løftet, men at jeg er altfor flink til å utsette. Kjæresten trur at dette er tegn på at jeg ikke er glad i henne lenger. Hvordan kan det ha seg at jeg bevist gjør ting som skader forholdet mitt? Det er ikke meningen, men jeg gjør det like vel..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

På meg virker det som at dette handler om prioritering. Hvis du virkelig er glad i henne må du vise det ved å faktisk gå inn for å klare og holde løfter og avtaler.

Du sier at du er glad i henne og at det ikke er meningen, men at du like vel gjør dette bevisst. Her er det noe som skurrer litt. Kanskje dette er et tegn på at du ikke lenger er like forelsket i kjæresten din? Kanskje det at du heller vil gjøre andre ting, og dermed utsetter avtalene dere har sammen, er et tegn på at du ikke synes hun er så interessant å være med?

Hvis jeg tar helt feil nå og du faktisk elsker kjæresten din, kan det hende at du bare må bestemme deg for å holde løftene du gir. Kanskje er det bedre å bryte løftene du gir til andre enn akkurat kjæresten din?

Jeg håper det løser seg - masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser