Hopp til hovedinnholdet

Eksen ble sammen med venninnen sin, vil hun oppleve det likt som meg?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Eksen min hadde problemer (spilleavhengig og har psykopatiske trekk) som gjorde at når jeg begynte å gjennomskue han, ble jeg snakket rundt,manipulert,løgn,fikk skyld for brudd, han gjorde det aldri slutt! Sa at forholdet hans til venninnen var noe jeg fant på i hodet mitt selv om han selv sa at de ikke hadde følelser for hverandre, men hadde vært tiltrukket) Etter pausen (han merket nok at jeg gjennomskuet han. UTRO?) vår var han en annen person, kanskje og mest fordi venninnen gjennom 4 år hadde vært på besøk i pausen vår (vi hadde avstandsforhold og han har det nå med denne henne) Det ble mye skriving fra min side fordi han var likegyldig og jeg ble avhengig uten at jeg merket det og jeg kommer IKKE over at han nå er SAMMEN med henne, noe han benektet var noe! Det jeg lurer på er om han kommer til å oppføre seg likt mot henne over tid? Kjente ikke han fra før, men de har vært venner lenge.. vil hun oppleve likt? Er venneforhold med en sånn person annerledes enn kjæreste? SORG&SJALU!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er umulig å si om hun kommer til å oppleve det samme. Spilleproblemer er noe som kan være vanskelig å endre på kort tid, men det kan jo være at han behandler henne annerledes ettersom han har kjent henne så lenge. Kanskje tør han ikke å oppføre seg på samme måte ovenfor henne som han gjorde med deg. Det høres ikke ut som om han behandlet deg noe bra, og jeg tror du skal være glad for at det er slutt. Jeg skjønner likevel at du synes dette er leit og at du er sjalu. Det er umulig å vite hvordan forholdet mellom dem er nå, men det er klart at er forhold blir litt annerledes når man har vært venner i lang tid i forkant. Man har et helt annet tillitsforhold og man starter forholdet på et annet grunnlag enn om man nettopp har møttes. Hun tør kanskje å si mer ifra til han enn det du gjorde, men det betyr ikke at det ikke fortsatt er en risiko for at han kan manipulere henne også og lyve for henne. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser