Hopp til hovedinnholdet

Jeg og en venninne laget film på snapchat. venninnen min så på en kniv og sang lalala., og jeg skrev at jeg var litt redd. Nå angrer jeg. tenkt om politiet kommer.

Jente 13 år
 

Spørsmål

på snapchat har jeg og en venn laget en video. Hun bare ser på en kniv og synger la la la. Jeg skriver nede er litt redd nå. Angrer så sykt på det nå!! Aner ikke hva jeg skal er helt ute av meg. Begge angrer veldig. Sende bare til noen få av jentene i klassen. Ingen har kommentert noe. Er bare så syykt redd!! Hun bare så på den og sang ikke noe mer!!! Har sykt i magen. Tenk om politiet kommer!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette tror jeg går veldig bra, tror ikke du har noe å bekymre deg over. Hvis jeg forstår deg rett var dette en helt uskyldig film, og ikke noen form for trusler eller annen straffbar atferd på filmen. Du er også under den kriminelle lavalder, slik at skulle det ha vært noe straffbart med dette, kan du ikke straffes for dette. Jeg tenker at politiet ikke kommer til å bruke resurser på å gjøre noe med dette.


Hilsen Juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Går med kniv og våpen

Gutt med kniv (colourbox.com)

Jeg blir truet av en gjeng på skolen, og føler meg aldri trygg når jeg går ute på kveldene. Det føles bedre når jeg har en kniv innenfor beltet, men jeg vet jo at det egentlig er ulovlig. Er det ikke slik?

Og - kan jeg eie en karambitkniv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser