Hopp til hovedinnholdet

Kjærlighetssorg....

Gutt 15 år
 

Spørsmål
Hei.
Jeg var sammen med en fantastisk jente i 2 år. Vi hadde det kjempefint hele tiden og gjorde masse gøy sammen. Plutselig en dag slo hun opp med meg, og et par dager senere fikk jeg vite at hun var sammen med min beste venn. Dette har påvirket meg veldig, og siden jeg ikke er på talefot med hverken han eller hun er jeg kjempensom. Jeg finner ingen grunn til å leve mer. Vær så snill å hjelp meg.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår at dette ikke er noe OK for deg. Man føler det som en stor sorg når et forhold blir slutt, og det tar litt tid å komme over. -Men, jeg vet at det er mulig om enn det tar litt tid. Når føler du deg jo antagelig sviktet av denne kameraten din også, forståelig nok.

Det er nok best for deg hvis du faktisk fortsetter å holde deg unna disse to nå for å beskytte deg selv og dine egne følelser. Jeg vil anbefale deg at du tar kontakt med noen andre venner og heller er med dem og forsøker å finne på litt hyggelige ting å gjøre, for å få tankene litt bort. Prat også gjerne med noen hvis du føler du kan om hvordan du har det.

Reaksjoner når man har en sorg kan være både trishet, sinne, fortvilelse og annet.

Prøv å ikke la deg slå helt ut av de følelsene som kommer og prøv å se fremover og fokusere på noe i livet som er litt OK, tross alt.

Det ER vondt nå, men det vil bli bedre. Hold ut!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser


Quiz: Hva vet du om menneskehandel?

Hvor lang straff kan man få for grov menneskehandel?