Hopp til hovedinnholdet

Sliter med mange negative tanker og har angstsymptomer.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg hadde spm bf56f. Jeg er 18! Går til psykolog fra før men har i det siste følt meg sosialt tilbakestående som du leste på spm bf56f. Jeg får angstanfall? Plutselig ligger jeg hjemme i sengen bgynner å gråte tenker på at alle tenker styggt om meg. Tårene bare strømmer på helt uten videre og til slutt gråter jeg så mye at jeg så vidt klarer å puste. Aner ikke hva som skjer elr hvirfor men det føles håpløst som om ingenting blir bra igjen og til slutt sovner jeg helt .. våktner noen timer senere og har vondt i hodet og har en feber lignende følelse i kroppen. Det verker og jeg kommer meg ikke opp til hverdagslige gjøremål. Hva skyldes dette? Er det angstanfall? Har gått på medisiner for deprisjon

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det du beskriver av symptomer kan minne om slik angst pleier å være. Jeg kan ikke diagnostisere deg her over nettet, men jeg leser at du sliter med mange negative tanker om deg selv. Tanker som handler om at du tenker at andre tenker negativt om deg. Akkurat dette håper jeg at du kan snakke med psykologen du går til om. For jeg er sikker på at dere sammen kan legge en plan for at du skal klare å endre tankegangen din. 

Du er ikke tilbakestående! Du sliter med negative tanker om deg selv og du er redd for at andre tenker det samme om deg som du selv gjør. Dette gir deg litt angst, men dette er noe du og psykologen sammen kan finne ut av!

Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser