Hopp til hovedinnholdet

Mistrives med enkelte av de ansatte i boligen der hun bor. Lurer på hva hun kan gjøre.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg bor i en bolig med base og har derfor mange forskjellige personer som jobber med meg som jeg må forholde meg til. Problemet er at det er 3 stykker jeg overhode ikke har kjemi med.. blir sliten å det er vanskelig å være hyggelig med de. Gruer meg til de kommer på jobb. De vil ofte finne på ting med meg, men da drar jeg ofte hjem til foreldrene mine når de er på jobb. Hva kan jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke alle mennesker man får "kjemi" med. Men for de aller fleste så gjelder dette kun i starten og når man bli bedre kjent med hverandre så blir "kjemien" ofte bedre.

Du skriver her at du ikke trives med 3 av de ansatte i den boligen der du bor. Du skriver ikke her så mye om hvorfor det er slik, utenom at de gjerne vil finne på ting sammen med deg. Kanskje det er slik at du ikke ønsker å finne på ting sammen med de? For at du skal få en bedre relasjon til disse 3 så tenker jeg at det kan være lurt av deg å snakke med noen av de andre ansatte i boligen om hvordan du opplever å ikke trives sammen med disse 3. Kanskje det vil kunne bli bedre forhold mellom dere dersom de slutter å foreslå at dere skal finne på ting sammen?

Jeg er sikker på at du kan få en bedre relasjon til disse 3 dersom du snakker med noen av de andre ansatte om det du sliter med. Da vil dere sammen kunne legge en plan for hvordan forholdet mellom dere skal kunne bli bedre.

Håper at mine tanker og råd er til hjelp for deg!

Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser