Hopp til hovedinnholdet

Hun har spilt Oija og ser ting og ting slår seg av.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg viste ikke helt i hvilken kategori jeg skulle sette det på. Jeg har spilt ouija. Noe jeg angrer sykt på. Jeg ser ting i sidesynet. Ting slår seg av og det spøke hjemme hos meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (17)

Slik jeg forstår spørsmålet ditt, så har du spilt et spill som går ut på å forsøke å få kontakt med spøkelser/ånder/og liknende og etterpå har det skjedd uforklarlige ting.

Mest sannsynlig så har tingene du ser og opplever, en naturlig forklaring, men det er vanskelig for meg å svare helt sikkert på. Noen mennesker har også en evne til å sanse ting "vi vanlige" ikke kan se eller føle. 

Det finnes mange ulike meninger når det gjelder spøkelser og ånder, og jeg kan dessverre ikke gi deg noe klart svar på hva du opplever. 

Kanskje du kan snakke med en voksen om det du opplever? Da kan du forklare mer nøyaktig hva du ser og føler. Kanskje har det en naturlig forklaring, kanskje ikke... Hvem vet.

Kanskje du kan diskutere med en av lærerne dine? Eller med foreldrene dine om det som skrur seg av og om det du opplever hjemme? Opplever de det samme?

Jeg håper du finner ut av det. Lykke til!

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser