Hopp til hovedinnholdet

Glemmer raskt

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Glemmer sykt fort.. Idag når jeg kom hjem hadde jeg glømt pc min på gulvet i gangen på skolen og mista tekstboka mi i tysk.. Sandalen min er også borte.. Hva skal jeg gjøre?? Er så syykt stresset for å måtte betale for ny tyskbok..-privatskole:-/

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er naturlig å glemme litt, det gjør alle mennesker! I perioder kan man også være mer stresset enn ellers. Da kan det være lurt å prøve å finne ut hva som gjør en stresset. 

Jeg tenker også at det kan være lurt å lage seg noen rutiner. For eksempel kan du skrive huskelapper, eller se etter om du har med alt før du går fra et sted. 

Du må nok ikke betale for privatskole, men kanskje kjøpe en ny tyskbok hvis du ikke finner den. Det behøver ikke å koste en formue! Kanskje kan du høre med foresatte om de kan hjelpe deg? Lykke til :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

Hva er stress?

Tenåringsjente (www.colourbox.com)

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser