Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig å like en gutt som ikke liker meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei Jeg tror jeg er forelsket i en gutt som er forelska i veninna mi. Hun liker ikke ham, men en annen. Jeg er ganske sikker på at han liker henne og det gjør så vont å se at han snakker med henne. Veninna mi sier at han liker meg, men jeg vet ikke. Jeg ønsker at han skal like meg og gi meg opperksomhet. Er dette vanlig?

Besvart 27.11.2018 12:40
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er helt normalt å være forelsket i noen som nødvendigvis ikke deler de samme følelsene. Venninnen din mener at den vedkomne gutten er forelsket i deg, mens du er uenig. Dere har dermed ulike oppfatninger og det beste vil derfor være å se an situasjonen. Du kan forsøke å flørte litt med vedkomne, vise interesse og oppsøke kontakt. Dette er nemlig en god indikasjon på at du like ham, og da vil det være lettere for deg å finne ut om han liker deg eller ikke, basert på hvordan han reagerer. 

Om vedkomne snakker mye med deg, er interessert i det du sier og er åpen for mer kontakt kan det være gode tegn. Les gjerne vedlagt artikkel, om hvilke tegn du bør se etter for å finne ut om noen liker deg.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser