Hopp til hovedinnholdet

Er jeg forelsket?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg snakker ofte med en gutt på Snapchat, og vi har fått veldig god kontakt der. Men hver gang jeg møter han i virkeligheten så tør jeg ikke se på han en gang. Han er ikke så populær så vil ikke at folk skal se oss sammen, men jeg tror kanskje jeg er forelsket! (Har aldri vært forelsket før) Er det rart at jeg bryr meg så mye om hva andre synes? Og er jeg egentlig forelsket? Folk sier man blir glad av å være forelset, jeg er mer forvirra. Men det kiler i magen hver gang han sender meg snap!! Takk for svar på forhånd:)

Besvart 20.01.2019 12:41
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er helt normalt å bry seg om hva andre mener, til tross for at man ikke burde gjøre det. Det er tross alt ditt liv og din forelskelse, ikke de andres. Jen anbefaler deg derfor å fortsette å holde kontakt med vedkomne over snapchat, og om følelsene ikke forsvinner kan du etter hvert forsøke å snakke litt med han i virkeligheten. 

Det er vanskelig å si om du er forelsket eller ikke. Tenk over hvor lenge du har hatt følelser for vedkomne. Om du har kommen nylig, ville jeg avventet og sett hvordan følelsene fortsatte å utvikle seg. Det kan nemlig hende du kun har et crush, fremfor en forelskelse. Et crush går over mye kjappere enn en forelskelse, så om følelsene begynner å forsvinne er det ikke noe å satse på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser